Speeltuin 't Span - Heerlijk spelen in Alkmaar-Noord!

Kinderkleding- en speelgoedbeurs steunt speeltuin ’t Span

Home » Kinderkleding- en speelgoedbeurs steunt speeltuin ’t Span

Kinderkleding- en speelgoedbeurs steunt speeltuin ’t Span

Op zaterdag 29 oktober 2016 van 09:00 tot 13:00 wordt er in basisschool “De Vlieger”, Sneeuwgansstraat 18 te Alkmaar, een kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd. Een deel van de opbrengst gaat steeds naar een goed doel en ditmaal is gekozen voor speeltuin ’t Span!

 

Lever artikelen in

De beurs in april
De beurs in april

Daarom de oproep voor als u in het bezit bent van speelgoed, baby-, kinder- en zwangerschapskleding of andere artikelen die met kinderen te maken hebben welke u niet meer gebruikt, om deze in te brengen bij de beurs. U hoeft zelf de verkopen niet te doen, dit wordt voor u gedaan! Van de opbrengst gaat 50% naar uzelf en de andere 50 % is voor de huur, diverse kleine onkosten en een deel gaat ditmaal naar speeltuin ’t Span!

Kom ook langs!

Natuurlijk bent u ook van harte welkom om op de beurs gezellig langs te komen. Neem gerust uw familie, vrienden, buren of kennissen mee, hoe meer mensen hoe gezelliger het wordt! En hoe meer verkopen, hoe meer de speeltuin gesteund wordt!

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u zich inschrijven? Mail dan gerust naar: kledingspeelgoedbeurs@hotmail.com

Kijk ook eens op de Facebook pagina van de Kleding- en speelgoedbeurs:
www.facebook.com/kledingspeelgoedbeurs