Speeltuin 't Span - Heerlijk spelen in Alkmaar-Noord!

Koffie Morning voor Stichting Opkikker

Home ┬╗ Koffie Morning voor Stichting Opkikker

Koffie Morning voor Stichting Opkikker

Op 6 oktober om 10:00-12:00 uur is de Koffie Morning in Speeltuin ’t Span! Tijdens de Koffie Morning geniet je van elkaars gezelschap onder het genot van een goede kop koffie met taart! In ruil voor een ochtend gezelligheid wordt om een kleine (of grote ;-)) vrijwillige bijdrage gevraagd voor Stichting Opkikker.

De Koffie Morning is een initiatief van Stichting Opkikker. Deze stichting zet zich in om gezinnen met een langdurig ziek kind een onvergetelijke Opkikkerdag aan te bieden. Even de zorgen van alledag loslaten om met elkaar als gezin mooie momenten te beleven. Momenten om te koesteren. Het taartmes snijdt dus aan twee kanten tijdens je Koffie Morning!

2017-09-25 Koffie Morning