Speeltuin 't Span - Heerlijk spelen in Alkmaar-Noord!

Griezelen in ’t Span

Home ┬╗ Griezelen in ’t Span

Griezelen in ’t Span

Halloween komt er weer aan en dat betekent griezelen in ’t Span! Met het invallen van de schemering tot totale duisternis is het nog enger en spookachtiger dan vorig jaar. Durf jij zaterdagavond de grote spooktent binnen te treden? Mocht je dan niet kunnen, dan kun je de griezelige tent ook op zondag bezoeken.

Op zaterdagavond vindt Halloween plaats van 19:00 tot 21:00 uur. Op zondag van 13:00 tot 17:00 uur.

Aangepaste openingstijden

Op zaterdag 27 oktober is speeltuin ’t Span geopend van 10:00 tot 14:00. Na twee uur is de speeltuin gesloten en worden de voorbereidingen voor Halloween getroffen. Op zondag 28 oktober gaat de speeltuin om 13:00 uur open. Dit is tevens de laatste openingsdag van de speeltuin dit seizoen.