Speeltuin 't Span - Heerlijk spelen in Alkmaar-Noord!

Blijf ons steunen

Home » Blijf ons steunen

Blijf ons steunen

Normaal gesproken zou speeltuin ’t Span nu geopend zijn. En met dat heerlijke zonnetje wat nu schijnt, renden en speelden kinderen hier heerlijk rond! Helaas heerst er een coronavirus-epidemie en is ’t Span nog even niet open. Het is nog onbekend wanneer we open gaan/kunnen. We volgen daarvoor de richtlijnen van de overheid.

Inkomsten

Er zijn natuurlijk al leden die betaald hebben of dat nog moeten doen. We vragen vooral om het lidmaatschap te betalen. Het is natuurlijk gek, wel betalen, maar nog niet kunnen spelen. Maar we hebben die gelden hard nodig, omdat onze vaste kosten natuurlijk wél doorlopen. Echter komen er geen inkomsten binnen. Ook onze subsidie is afhankelijk van het aantal leden.

Dus je helpt de speeltuin en dat we kunnen blijven bestaan door je lidmaatschap te betalen. En als ’t Span open is, kan je natuurlijk heerlijk onbeperkt komen spelen en genieten!