Speeltuin 't Span - Heerlijk spelen in Alkmaar-Noord!

’t Span gaat open op 27 maart

Home » ’t Span gaat open op 27 maart

’t Span gaat open op 27 maart

Het voorjaar is weer in aantocht, wat een heerlijk vooruitzicht! De maand maart is al bijna dertig jaar lang de maand dat Speeltuin ’t Span open gaat voor een heerlijk nieuw speelseizoen. En ondanks alles gelukkig ook dit jaar! We gaan open op zaterdag 27 maart 2021 om 10:00 uur.

Er is geen feest en er zijn geen activiteiten, maar alle vrijwilligers staan wel klaar om zoveel mogelijk mensen als zijn toegestaan hartelijk te verwelkomen!

20210327 Opening speeltuin t Span

Open

We willen niets liever dan openen om alle kinderen en hun ouders weer welkom te kunnen heten. Iedereen zit te springen om er weer uit te kunnen, op pad te kunnen gaan en activiteiten te ondernemen. We gaan openen met een beperkt aantal bezoekers en met extra veiligheidsvoorschriften. Dat betekent ook dat we vooralsnog geen evenementen kunnen organiseren. We houden hetzelfde thema aan als vorig jaar: jungle!

Hard gewerkt

In de afgelopen maanden is er door onze kleine groep vrijwilligers van Onderhoud echt KEIHARD gewerkt aan het renoveren van grote speeltoestellen. Het speelkasteel is grotendeels vernieuwd. Bijna alle zijwanden en vloerdelen zijn vervangen, de constructies verbeterd en vernieuwd. Ook de houten delen van de kabelbaan zijn vernieuwd, zodat de kinderen de komende jaren weer veilig met veel plezier kunnen ravotten.

Geen evenementen

Mochten er nog evenementen komen dan staan die in het teken van dat thema. Houdt voor alle informatie onze website en/of Facebookpagina in de gaten.

Steun

Om te kunnen blijven investeren, hebben wij uw steun hard nodig. Wij hopen u dan ook dit jaar (weer) als lid te mogen verwelkomen in onze speeltuin. Het tarief voor een gezinsabonnement is € 32,50. Voor gastouders hanteren wij een tarief van € 42,50 (maximaal 8 kinderen). Hiervoor kunt u tijdens het speeltuinseizoen dat loopt tot en met 24 oktober 2021 iedere dag komen spelen (geheel afhankelijk van de coronamaatregelen).