Speeltuin ’t Span ligt middenin een woonwijk en omdat het voor iedereen leuk moet zijn, verzoeken wij je rekening te houden met onze buurtbewoners. Deze ondervinden helaas veel hinder van (verkeerd) geparkeerde auto’s van bezoekers van ‘t Span. Ook ontvangen wij klachten over auto’s die te hard rijden. Wij willen dit zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Wij vragen je dan ook het liefst met de fiets of lopend naar de speeltuin te komen.

Met het openbaar vervoer

De speeltuin is ook prima bereikbaar met de bus. Neem bus 2 en stap uit bij de halte Albatrosweg. Vanaf daar is het ongeveer 4 minuten lopen naar de speeltuin. 

Toch met de auto?

Dan kan je parkeren op de grotere parkeerterreinen in de omgeving, zoals:
– in de Arubastraat (nabij Stedelijk Dalton College Alkmaar),
– aan de Laan van Athene (ingang De Groene Voet nabij sportschool
Tom van der Kolk),
– op de parkeerterreinen bij winkelcentrum Daalmeer aan de Johanna Naberstraat.
In de buurt zijn er nog enkele parkeerplaatsen in de Korhoenstraat en in diverse zijstraten van de Vogelweg. Parkeren bij het grasveld direct naast de ingang van de speeltuin is niet toegestaan. Uiteraard is dit wel mogelijk voor mensen in het bezit van een invalidenkaart op de desbetreffende plaatsen voor de deur.

Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.