Speeltuin 't Span - Heerlijk spelen in Alkmaar-Noord!

Uitbreidingsplannen Speeltuin ‘t Span

Home » Uitbreidingsplannen Speeltuin ‘t Span

Uitbreidingsplannen Speeltuin ‘t Span

Onderstaande brief is recentelijk verspreid aan leden, buurtbewoners en andere betrokkenen.

Speeltuin ’t Span wil graag uitbreiden. Dit heeft u hoogstwaarschijnlijk al eerder gehoord of gelezen in kranten of op sociale media. Wij willen in het nieuwe deel graag een waterspeelplaats realiseren.

De uitbreidingsplannen dateren al van 2008. In 2012 kregen we de kans deze in te dienen bij de herinrichtingsplannen van De Groene Voet. Dit plan was behoorlijk ambitieus en werd gesteund door het grootste deel van de leden van ’t Span. Helaas bleek bij de informatie- en inspraakavonden over De Groene Voet niet iedereen, met name direct-omwonenden, daarvan gecharmeerd. De destijds opgerichte stuurgroep, met daarin afgevaardigden van alle betrokken partijen en de gemeente, heeft uiteindelijk overeenstemming bereikt over een kleinschalige uitbreiding van 500 m2.

We hopen deze in 2018 eindelijk te kunnen realiseren en vragen u daarbij om hulp. U als bezoeker, lid van de speeltuin of bewoner van deze wijk heeft vast een mening over de uitbreiding. We zoeken op dit moment vooral mensen die positief zijn over onze plannen. Tegenstemmers weten hun wegen wel te bewandelen en komen bij de gemeente terecht. Maar er zijn ook genoeg voorstanders. Die mensen proberen we op deze manier te bereiken. Helpt u ons om een positief geluid richting de gemeente af te geven? Durft u eerlijk uw mening te geven? Vult u dan alstublieft onderstaande zinnen aan.

Wij danken u heel hartelijk voor uw medewerking!

Voor vragen of meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.speeltuinhetspan.nl of een email sturen naar info@speeltuinhetspan.nl.

Met vriendelijke groet,

J.C. den Ouden, voorzitter

Uw mening

Fout: Contact formulier niet gevonden.