Speeltuin 't Span - Heerlijk spelen in Alkmaar-Noord!

Speeltuin 't Span

Home ┬╗ Nieuwsarchief
Gesloten 23-09

Gesloten 23-09

Helaas is het weer vandaag ook weer zo slecht dat we gesloten zijn. morgen nieuwe ronde nieuwe kansen!

21 september gesloten

21 september gesloten

in verband met de regen blijven we vandaag, donderdag 21 september, gesloten. Morgen hopen wij weer te kunnen openen, houdt Facebook en de website in de gaten. U kunt ook altijd even bellen of we open zijn.

Gesloten vanaf 16uur

Gesloten vanaf 16uur

Vandaag, zaterdag 2 september zijn we wegens een evenement vanaf 16uur gesloten. Morgen zijn we weer vanaf 10uur geopend.

LET OP! aanstaande dinsdag 22 augustus gesloten!

LET OP! aanstaande dinsdag 22 augustus gesloten!

Vanwege omstandigheden zijn wij helaas aanstaande dinsdag 22 augustus gesloten. Wilt u helpen om de speeltuin open te houden? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die een ochtend/middag willen draaien om de kinderen te laten spelen! Informeer via email of loop gewoon gezellig binnen!

Let op! Gesloten!!!

Let op! Gesloten!!!

Let op!!!!!!Aanstaande maandag (07-08-2023) zijn wij gesloten vanaf 13:30 uur tot en met dinsdag (08-08-2023) 13:30uur. Dinsdag gaan wij weer open vanaf 13:30 uur.

Ivm het weer bellen!

Ivm het weer bellen!

Aangezien de weersverwachting voor de hele week vrij slecht zijn, zullen wij vaker gesloten zijn. Mochten jullie willen komen spelen, is het verstandig om eerst even naar de speeltuin te bellen zodat U niet voor niks bij de speeltuin staat.