Speeltuin 't Span - Heerlijk spelen in Alkmaar-Noord!

Speeltuin 't Span

Home » Nieuwsarchief
NL doet 2023!

NL doet 2023!

Vandaag was het NL doet. We hebben hulp gehad van 4 mensen van Timing Uitzendteam alkmaar en Pietsje van jeugdhulp eigenwijzer. Wat een kanjers!!!! Ook hebben we spullen gekregen van GAMMA alkmaar voor NL doet. 2 straatbezems, 2 snoeischaren, 3 sproeiers, 4 scheppen en een kruiwagen. Ook hebben we van de Praxis Bouwmarkt ALKMAAR een hogedrukreiniger mogen gebruiken. Iedereen hartelijk bedankt voor alle hulp en spullen!!!!

Verhoging tarieven

Verhoging tarieven

Helaas zijn wij genoodzaakt de tarieven te verhogen van het gezinsabonnement en het gastouderabonnement. Een gezinsabonnement gaat met ingang van dit seizoen 40 euro kosten en een gastouderabonnement gaat 50 euro kosten. Wij hopen op uw begrip hiervoor en u graag te zien in het nieuwe seizoen!

Vomar Clubmunten

Vomar Clubmunten

Bij de Vomar Voordeelmarkt ontvangt u nu bij besteding van iedere 15 euro aan boodschappen een clubmunt. Deze kunt u online aan een club geven. Ook de speeltuin doet hieraan mee. Wij zouden heel erg blij worden als u ons hierbij wilt helpen.

Rabo clubsupport

Rabo clubsupport

Wij willen heel graag een waterspeelplaats realiseren. Dit is een grote wens van ons aangezien de zomers steeds warmer worden. De Rabobank heeft Rabo Clubsupport. Bent u klant bij de Rabobank dan kunt u op ons stemmen. Dit kan van 5 t&m 27 september 2022. Helpt u ons mee?

LET OP: Tariefswijziging!

LET OP: Tariefswijziging!

Helaas zijn wij vanaf as. zondag 17 juli 2022 genoodzaakt de tarieven te verhogen. De losse entreeprijs gaat omhoog naar €3 en de 10 rittenkaart gaat naar €25. Met ingang van volgend seizoen zullen alle prijzen verder aangepast gaan worden, maar bovenstaande gaat per zondag al in.

Reserveren scholen/bso/feest

Reserveren scholen/bso/feest

Om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij scholen/bso ’s en kinderfeestjes telefonisch/persoonlijk of per email aan te vragen. Dit omdat we beperkt zijn in het aantal personen wat wij in de speeltuin tegelijkertijd mogen ontvangen. Bij voorbaat dank namens alle vrijwilligers

Donatie 072 PC

Donatie 072 PC

Dankzij een donatie van een laptop door 072-pc.nl kunnen we bepaalde werkzaamheden weer hervatten. We zijn er erg blij mee!