Speeltuin 't Span - Heerlijk spelen in Alkmaar-Noord!

Speeltuin 't Span

Home » Nieuwsarchief
LET OP: Tariefswijziging!

LET OP: Tariefswijziging!

Helaas zijn wij vanaf as. zondag 17 juli 2022 genoodzaakt de tarieven te verhogen. De losse entreeprijs gaat omhoog naar €3 en de 10 rittenkaart gaat naar €25. Met ingang van volgend seizoen zullen alle prijzen verder aangepast gaan worden, maar bovenstaande gaat per zondag al in.

Reserveren scholen/bso/feest

Reserveren scholen/bso/feest

Om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij scholen/bso ’s en kinderfeestjes telefonisch/persoonlijk of per email aan te vragen. Dit omdat we beperkt zijn in het aantal personen wat wij in de speeltuin tegelijkertijd mogen ontvangen. Bij voorbaat dank namens alle vrijwilligers

Donatie 072 PC

Donatie 072 PC

Dankzij een donatie van een laptop door 072-pc.nl kunnen we bepaalde werkzaamheden weer hervatten. We zijn er erg blij mee!

Op 27 maart gaan we weer open

Op 27 maart gaan we weer open

Het is bijna zover: op 27 maart gaat speeltuin ’t Span weer open! Na de winterperiode is het weer tijd om te komen spelen in onze speeltuin. Er gelden geen coronamaatrdegelen meer. En wat ook erg leuk is: we hebben een nieuw en groter springkussen! Verder is de sluiting ook weer gebruikt om de speeltuin te onderhouden. De speeltuin is op 27 maart geopend van 13:00 tot 17:00. Daarna weer dagelijks van 10:00 tot 17:00u. op de openingsdag is de entree € 2,-.

Bedankt Wouters Witgoed

Bedankt Wouters Witgoed

Wouters Witgoed uit Alkmaar sponsort twee koelkasten voor speeltuin ’t Span. En daar zijn we natuurlijk erg blij mee, omdat deze niet meer werkte. Bedankt Wouters Witgoed!

Kom langs met je lampion

Kom langs met je lampion

Kom je tijdens Sint-Maarten ook langs met je lampion bij speeltuin ’t Span? Er staat dan wat lekkers voor je klaar. Wij zijn open van 17.00 uur tot ongeveer 19.30 uur.

Steun ’t Span via Rabo Clubsupport

Steun ’t Span via Rabo Clubsupport

Je kunt nu stemmen op ons tijdens de Rabo ClubSupport. Jouw stem is geld waard! Ben je klant bij de Rabobank? Dan kan je op ons stemmen. Doe dat dus en help de speeltuin! Ons doel Ons springkussen is op een aantal plekken lek en versleten. We willen voor komend jaar een nieuw en groter springkussen aanschaffen, want dit is het favoriete speeltoestel van veel kinderen. Hoe kan je stemmen? Door in te loggen in de Rabobank-app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Je vindt ons onder de naam ‘speeltuin ’t Span’. Stemmen kan tot 25 oktober 2021.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen

De speeltuin is nog iets langer dan een maand open. En zoals elk jaar hebben we allerlei gevonden voorwerpen. Naast jassen, vestjes en schoenen liggen er diverse zonnebrillen, drinkflessen en nog meer vergeten artikelen. Mis je iets of herken je iets? De spullen zijn tot en met 24 oktober dagelijks op te halen tussen 10-17uur.