Speeltuin 't Span - Heerlijk spelen in Alkmaar-Noord!

Speeltuin 't Span

Home ┬╗ Nieuwsarchief
Onderhoudspersoneel gezocht

Onderhoudspersoneel gezocht

Wij hebben een onderhoudsteam maar deze winter komen we echt handen te kort om de speeltuin weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Wie kent iemand die ons zou kunnen en willen helpen? Meld je aan via info@speeltuinhetspan.nl

Halloween 2023

Halloween 2023

Gisteren weer een geslaagd halloween gehad. Iedereen die geholpen heeft hem weg hartelijk bedankt om van deze editie wederom een heel mooi succes te maken. Ook willen wij Kinderboerderij Rekerhout heel erg bedanken voor het doneren van een paar balen hooi. Dit omdat de grond vanwege de vele regen de afgelopen tijd zo drassig was dat we er heel erg in weg zakten. Dankzij het hooi konden de kinderen veilig door onze griezeltent lopen.

Rabo clubsupport

Rabo clubsupport

Vandaag kregen wij een cheque van de rabobank. Wij willen alle mensen die op de speeltuin hebben gestemd heel erg hartelijk bedanken voor hun stem en support. Dit geld is bestemd voor het derde deel van de renovatie van ons kasteel. @rabobank @raboclubsupport #raboclubsupportnhn #decooperatieverabobank.

LET OP! aanstaande dinsdag 22 augustus gesloten!

LET OP! aanstaande dinsdag 22 augustus gesloten!

Vanwege omstandigheden zijn wij helaas aanstaande dinsdag 22 augustus gesloten. Wilt u helpen om de speeltuin open te houden? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die een ochtend/middag willen draaien om de kinderen te laten spelen! Informeer via email of loop gewoon gezellig binnen!

Let op! Gesloten!!!

Let op! Gesloten!!!

Let op!!!!!!Aanstaande maandag (07-08-2023) zijn wij gesloten vanaf 13:30 uur tot en met dinsdag (08-08-2023) 13:30uur. Dinsdag gaan wij weer open vanaf 13:30 uur.

Let op bij kinderfeestjes!

Let op bij kinderfeestjes!

Even een aandachtspuntje: Mochten jullie een kinderfeestje willen houden in de speeltuin is het toch echt de bedoeling dat dit van te voren wordt opgegeven. Het is vandaag namelijk meerdere keren voorgekomen dat er onverwacht kinderfeestjes kwamen. Dit kan niet altijd omdat er ook ruimte over moet blijven voor andere kinderen om te kunnen komen spelen. Dit alles om teleurstelling te voorkomen.Hopelijk is hier begrip voor. Dank jullie wel.

Gevonden voorwerpen!

Gevonden voorwerpen!

We hebben weer heel wat gevonden voorwerpen. Graag zo spoedig mogelijk op te halen in de speeltuin tijdens onze openingstijden.