Speeltuin 't Span - Heerlijk spelen in Alkmaar-Noord!

We gaan weer open!

Home ┬╗ We gaan weer open!

We gaan weer open!

Yes, we gaan weer open en wel vanaf 16 mei! Er is door de vrijwilligers keihard gewerkt om te zorgen dat dit mogelijk is. We zijn natuurlijk verplicht om extra maatregelen te nemen vanwege het coronavirus, stel je hiervan op de hoogte voordat je ons bezoekt! De basisregels van het RIVM blijven natuurlijk gelden, zoals 1,5 meter afstand houden en bij klachten blijf je thuis.

Al deze maatregelen zijn afgestemd met de gemeente en het is van belang dat we ons hier met elkaar aan houden. Zo kunnen we open blijven en de kinderen lekker spelen!

Vragen?

Alle overige maatregelen en regels staan op onze aparte coronapagina. Indien nodig, passen wij deze tussendoor aan. Heb je vragen over onze aanpak en opening? Mail dan onze voorzitter via voorzitter@speeltuinhetspan.nl.