Verstopte stenen

In Alkmaar-Noord zijn een aantal Span-stenen verstopt. Vind jij ze of heb je ze al gevonden? Breng ze terug naar speeltuin ’t Span, dan ontvang je een leuke verrassing! Er zijn nog twee stenen niet teruggebracht.

Aan de ene kant van de steen staat het logo van speeltuin ’t Span en aan de andere zijde staat “speeltuin ’t Span”.

1 Comments

  1. Leo bilars

    Goedendag.ik heb een vraag .

    Als ik naar binnen ga met mijn zoon en mijn vriendin komt 10 minuten later worden wij dan gezien als een gezin ?.

    Groet Leo bilars

Reageren niet mogelijk.
Over speeltuin 't Span Alkmaar
Logo speeltuin 't Span AlkmaarLeef je uit in speeltuin 't Span in Alkmaar! Draaien, glijden, klimmen in het speelkasteel, spelen bij de waterspeelplaats en in de zandbak. De speeltuin is een uitdagende en veilige plek voor ieder kind. Ook zijn er speeltoestellen voor rolstoelspelers. Iedereen is welkom. In de speeltuin is de mogelijkheid om te eten en te drinken.